Overslaan en naar inhoud gaan

Geen actuele bedragen op mijnpensioenoverzicht.nl 


Als je wilt weten hoeveel pensioen je later krijgt, ga je naar mijnpensioenoverzicht.nl (MPO). Helaas kloppen de gegevens die je daar ziet niet helemaal.

Je ziet tijdelijk niet de actuele bedragen

Het verversen van de pensioengegevens op MPO heeft door de overgang van Centric naar TKP vertraging opgelopen. Je ziet daar dus niet de actuele pensioenbedragen staan, maar alleen het pensioen dat je tot en met 31 december 2020 opbouwde. Andere pensioengegevens (bijvoorbeeld AOW) zijn wel actueel. We verwachten half augustus weer helemaal up-to-date te zijn. 

We zijn ook hard aan het werk met onze pensioenplanner. Die planner is later dit jaar klaar. Je kunt dan zien hoeveel pensioen je bij Pensioenfonds Meubel hebt opgebouwd. 

Al je pensioen bij elkaar

Op MPO zie je al het pensioen dat je tot nu toe hebt opgebouwd. Dus niet alleen je pensioen bij Pensioenfonds Meubel. Heb je eerder ergens anders pensioen opgebouwd? Dan zie je dat ook terug in het totaaloverzicht. Je ziet daar ook hoeveel AOW je later kunt verwachten. Het zijn nettobedragen. De belasting is er dus al afgehaald.