Overslaan en naar inhoud gaan

Uitslag verkiezingen bekend


In mei hielden we verkiezingen voor het verantwoordingsorgaan. We zochten 3 nieuwe leden namens de pensioengerechtigden. Inmiddels zijn alle stemmen geteld. Bedankt voor je stem! We zijn blij met de nieuwe leden: Jim Boester, Andries Stam en Frans de Boer. We stellen ze graag aan je voor.

Maak kennis met Jim, Andries en Frans

Juist nu is het van het grootste belang om gekwalificeerde en gemotiveerde VO-leden te hebben die voor uw rechten en belangen opkomen. Ik wil me hier, met hart en ziel, de komende jaren voor inzetten en vraag u dan ook mij voor een nieuwe termijn van vier jaar te kiezen in het Verantwoordingsorgaan van BPF Meubel.” – Jim Boester.


Ik ga u geen dingen beloven die ik niet kan waarmaken, wat ik wel kan waarmaken is dat ik mij met hart en ziel zal inzetten om indexatie, en indien mogelijk na-indexatie van bestaande en toekomstige  pensioenuitkeringen op de beleidsagenda van het bestuur geplaatst te krijgen.” – Andries StamPer 1 januari 2020 is het pensioenfonds Houthandel overgegaan in pensioenfonds  Meubel. Daar zat ik in de portefeuille Pensioenregeling en Communicatie. Ik ben betrokken geweest bij de overgang van Syntrus Achmea naar Centric en van Centric naar TKP. Ik heb alle geschiktheidsmodules op niveau B afgerond. Bij Pensioenfonds Meubel ben ik betrokken geweest bij de voorbereidingen voor het nieuwe pensioenstelsel.” – Frans de Boer


We wensen Jim, Andries en Frans alvast veel succes in hun nieuwe functie. Ze nemen vanaf 1 juli 2022 zitting in het verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds Meubel.

De stemming

In totaal hebben 3762 pensioengerechtigden gestemd. Dat is een opkomst van ongeveer 13%. Er waren 5 kandidaten waar de pensioengerechtigden op konden stemmen. Jim Boester, Andries Stam en Frans de Boer haalden de meeste stemmen binnen.

  • Er is 1209 keer op Jim Boester gestemd.
  • Er is 859 keer op Andries Stam gestemd.
  • Er is 732 keer op Frans de Boer gestemd.

We willen Herman Klinge en Herman Jurrius bedanken voor hun kandidaatstelling.

Meer over de verkiezingen

Meer informatie over de verkiezingsprocedure kun je lezen in het verkiezingsreglement (pdf).