Vacature auditcommissie Pensioenfonds Meubel

12
mrt
2020

In de auditcommissie van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven (Pensioenfonds Meubel) ontstaat per 1 juli 2020 een vacature omdat de zittingstermijn van één van de huidige leden eindigt.

Pensioenfonds Meubel is het pensioenfonds voor de Meubelindustrie en Interieurbouw, de Orgelbouw, de Tentoonstellingsbouw en de Houthandel. De vacature betreft het lid met het specifieke aandachtsgebied beleggingsbeleid. In het functieprofiel leest u meer over het fonds, de auditcommissie en de functie-eisen.

Wilt u zich kandidaat stellen? Stuur dan uw motivatiebrief en CV naar het bestuursbureau van Pensioenfonds Meubel (BPFMeubel-bestuursbureau@montaepartners.nl). Wij ontvangen uw kandidaatstelling graag uiterlijk 31 maart 2020. Gezien de huidige samenstelling van de auditcommissie nodigen wij nadrukkelijk vrouwelijke en/of jongere kandidaten uit om te reageren.

Heeft u vragen over de vacature? Dan kunt u contact opnemen met Lorens Kirchner, voorzitter van de auditcommissie. Dit kan per email op bovenvermeld emailadres.