Overslaan en naar de inhoud gaan

Actueel

Dekkingsgraad in december


Eind december is de actuele dekkingsgraad van het pensioenfonds gestegen van 104,9% naar 106,1%. De beleidsdekkingsgraad is in december licht gedaald met 0,1%-punt naar 99,7%.

Lees meer

Pensioenadministratie per 1 januari 2021 naar TKP Pensioen


Pensioenfonds Meubel is per 1 januari 2021 overgestapt naar een nieuwe pensioenuitvoerder. Onze nieuwe pensioenuitvoerder is TKP Pensioen in Groningen.

Lees meer

Versoepelingen bij overgang naar nieuw pensioenstelsel


Minister Koolmees wil fondsen de komende jaren alvast gebruik laten maken van de soepeler regels uit het nieuwe pensioenstelsel dat er straks komt.

Lees meer

Meer duidelijkheid over nieuw pensioenstelsel


Afgelopen vrijdag zijn het kabinet en de sociale partners het eens geworden over de uitwerking van het pensioenakkoord. In het nieuwe pensioenstelsel zal de hoogte van het pensioen onzekerder worden.

Lees meer

Pensioen als er geen werk meer is


Gaat jouw bedrijf failliet en kan de werkgever jouw pensioen niet langer betalen, dan neemt het UWV de premie over. Het is belangrijk dat je dit zelf aanvraagt bij het UWV.

Lees meer

Betalingsregeling mogelijk voor pensioenpremie


Het coronavirus raakt ons allemaal. Daarom heeft pensioenfonds Meubel tijdelijk besloten om voor de pensioenpremies een betalingsregeling mogelijk te maken.

Lees meer

Samengaan met Houthandel: het is rond!


Vanaf 1 januari 2020 gaan Pensioenfonds Houthandel en Pensioenfonds Meubel samen verder. De Nederlandsche Bank heeft toestemming gegeven dat de bij Pensioenfonds Houthandel opgebouwde pensioenen overgaan naar Pensioenfonds Meubel.

Lees meer

Pensioenfondsen Meubel en Houthandel besluiten samen te gaan


Pensioenfonds Meubel en Pensioenfonds Houthandel willen samen verder. De samenvoeging zorgt voor schaalvoordelen voor beide partijen en een robuuste organisatie. Dat draagt bij aan de toekomstbestendigheid van de pensioenregelingen in de betrokken sectoren.

Lees meer