Overslaan en naar inhoud gaan

Tijdelijk geen digitale berichten mogelijk


We hebben een nieuwe pensioenuitvoerder. Door de overgang naar deze uitvoerder kunnen wij tijdelijk geen digitale berichten naar je sturen en is de pensioenplanner niet bereikbaar. Lees hoe wij jou de komende tijd berichten sturen en voor je klaarstaan.

Je voorkeur voor digitale post blijft geregistreerd

Het is tijdelijk niet mogelijk om je digitale berichten te sturen. Je ontvangt onze berichten daarom de komende tijd op papier in je brievenbus. Behalve onze digitale nieuwsbrief, die kunnen wij nog wel digitaal naar je sturen. Wij verwachten vanaf mei onze andere berichten weer zoveel mogelijk digitaal naar je te sturen. Heb je ons eerder doorgegeven dat je onze post digitaal of juist per papieren post wilt ontvangen? Dan is het niet nodig om dit opnieuw door te geven. 

Neem voor vragen en berekeningen contact met ons op

We verwachten dat de pensioenplanner eind september via onze website te benaderen is. In onze pensioenplanner zie je in één oogopslag hoeveel pensioen je later krijgt. En je ziet meteen wat het gevolg is van een pensioenkeuze voor de hoogte van je pensioen.

Heb je nu vragen over wat een pensioenkeuze voor jou betekent? Bijvoorbeeld als je partnerpensioen wilt uitruilen, of waar je recht op hebt als je arbeidsongeschikt bent? Neem gerust contact met ons op. Onze pensioenexperts maken graag berekeningen voor je en geven antwoord op je vragen. Zij staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via 050 522 40 26. Of stel je vraag met ons online contactformulier.